søndag den 3. juni 2012

Light snack: Chocoffee mousse




Jeg har ikke de mest spændende og velplanlagte indlæg til jer i disse dage, og det beklager jeg; jeg lover, det ændrer sig, efter jeg har afleveret projekt på onsdag (eller måske før).

I dag vil jeg tippe Jer om en simpel og let snack, som er en af mine allerbedste venner, når jeg skal stille lækkersulten (og det skal jeg tit!) Det er såre simpelt: Skyr eller græsk yoghurt mikses med kakaopulver og knust pulverkaffe (helst af den go'e slags) og vupti, så har man en lækker mokka/choko mousse. I stedet for den klassiske mørke kakao bruger jeg gerne en færdigblanding til varm kakao uden tilsat sukker, da det er lidt sødere og mildere i smagen. Moussen er i øvrigt også en god følgesvend til diverse kager og andre desserter, men så går ideen med 'let snack' selvfølgelig tabt.

Nyd Jeres søndag aften, de damer.

2 kommentarer:

  1. Hvad gør Skyr ved smagen? Kan man nøjes med den græske yoghurt?

    SvarSlet
  2. Hej Nina.

    Man behøver kun bruge en af de to - de har begge en neutral smag og en ret tyk konsistens, så det er fuldstændig lige meget, hvilken man vælger :-)

    SvarSlet