torsdag den 8. november 2012

Blog tip: Baktokig (ADVARSEL: Højt sukker niveau)


Jeg lovede Jer jo et indlæg igår, men det kunne jeg desværre ikke holde, da jeg har computer problemer igen igen - jeg må derfor give Jer dette ikke så kreative og personlige (men dog fristende) indlæg fra min arbejdsstation. Om lidt skal jeg hente min kære mor, som kommer og besøger mig weekenden over. Så dejligt.

Nå, er I blevet lækkersultne? Det bliver jeg i hvert fald, når jeg kigger på bloggen Baktokigg.blogg.se's fine og indbydende billeder af alverdens fristelser. Det er ikke ofte, jeg bager kaloriebomber som dem på billederne, men næste gang det skal ske, vil jeg helt sikkert kigge til den meget kreative Linnea for inspiration. Hvis I har lyst til en seriøs omgang sukkerholdig foodporn eller blot mangler lidt inspiration til weekendens lækkerier, vil jeg helt bestemt anbefale Jer, at I lægger vejen forbi dette fantastiske univers af pæne desserter, der får mundvandet til at løbe løbsk.

1 kommentar:

  1. Heyhey. Vi elsker din blog og dine kager! Vi har selv en blog hvor vi skriver alt mellem himmel og jord.
    Vi tænkte at hvis du var interreseret kunne du få en opskrift på nogle såkaldt chewys (min mor-margretes kager). du kunne lægge dem ind på din side og linke vores blog derpå :) Vi følger dig selvfølgelig! fonaikopper.blogspot.dk

    SvarSlet