lørdag den 3. november 2012

Serie tip: Girls
Det er sjældent, jeg skriver om TV serier her på bloggen (eller, har jeg nogensinde gjort det?), men det er også sjældent, jeg bliver så begejstret for en TV serie, som jeg er for Girls - og jeg er nødt til at dele min begejstring og anbefale den til Jer. Jeg må dog desværre lige advare, at der kun er lavet én sæson indtil videre (nummer to er undervejs), hvilket er enormt frustrerende, hvis man som mig sluger hele første sæson på en uge.
 
Girls handler i korte træk om Hannah og hendes tre veninder, som kæmper med tilværelsen som unge, lige-flyttet-hjemmefra piger i New York. Umiddelbart lyder det måske som et dårligt spin på SATC, men det er den langt fra - og selvom jeg elsker SATC af hele mit hjerte, så rammer Girls mig på en anden måde, fordi den rent faktisk er realistisk; hovedpersonerne ligner ikke modeller, nolge af dem er halv-overvægtige, og de har ikke råd til at gå i fancy tøj eller bo i fine lejligheder. Derudover er den vanvittigt morsom på en til tider tærkrummende måde, som jeg er helt tosset med. Ja, Girls er i dén grad anbefalelsesværdigt. Se en trailer her.
 
Glædelig lørdag!

4 kommentarer:

 1. Hvor ser du serien henne? ;)

  SvarSlet
 2. Præcis samme spørgsmål jeg har, hvor ser du den?
  Streamer den eller hvordan?
  Lise

  SvarSlet
 3. Hej piger.

  Jeg downloader den faktisk (sscch), selvom jeg godt ved, det er ret fy og ikke så pænt. Man bliver lidt desperat, når man bor i udlandet uden fjernsyn ;-)

  Tine

  SvarSlet
 4. åh den er så god den serie! Håber snart anden sæson kommer - Lena Dunham er også på instagram, og ret sjov at følge... Håber alt er vel i Amsterdam!

  SvarSlet