torsdag den 8. september 2011

Muffins med kirsebær og protein



Inspireret af 'The Healthy Foodie' lavede jeg forleden disse muffins med protein og kirsebær. De er perfekte som sund snack eller pre-trænings måltid, og så smager de skønt.

Jeg brugte 70 g hvedemel, 30 g grovvalsede havregryn, 20 g fuldkorns hvedemel, 1 spsk kakaopulver, 2 spsk hørfrø, 1 1/2 scoop proteinpulver (jeg brugte noget med jordbærsmag), 4 tsk bagepulver, et lille drys salt, 1 1/2 banan, 6 æggevider, 80 skummetmælk, 150 g kirsebær uden sten samt ca. 35 g hakkede mandler.

De henholdsvis våde og tørre ingredienser blandes sammen i hver sin skål. Det tørre og det våde blandes sammen, og kirsebær og mandler tilsættes forsigtigt. Dejen fordeles i muffinforme og bages ved 180 grader i ca. 12 minutter.

1 kommentar:

  1. The Healthy Foodie er helt genial, hun inspirerer også mig virkelig meget i køkkenet :)

    SvarSlet