torsdag den 18. august 2011

NewsDet er utroligt, så glad man kan blive af at se postmanden. I dag modtog jeg et par pakker fra Zara, som indeholdt disse pumps, jeans og støvler. Jeg har sjældent været sådan oppe at køre over et par sko, som da jeg pakkede de lækre guld pumps ud, men men men... jeg overvejer desværre, om de skal sendes tilbage, da de (som sædvanlig, argh!) er en tand for store til mine lilleput-fødder, selv med diverse såler. SNØFT.....

5 kommentarer:

 1. din blog virker umiddelbart rigtig fin. jeg overvejer kraftigt at følge, kunne være dejligt hvis du ville gøre et samme?
  -www.laesnubare.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Det ville da være dejligt med endnu en læser :-) Jeg kigger forbi!

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine - ærgerligt de er for store... hvis de ikke er meget for store kan sådan en djævel måske hjælpe:

  http://www.ebay.com/itm/Soft-1-Pair-Shoe-Pads-Silicone-Heel-Cushion-Foot-Care-/300579618852?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45fbf10024

  Kan du sige noget om hvordan de er i størrelsen ifht hvad du normalt bruger? Jeg har et par i min egen størrelse fra Zara jeg købte på ferien som passer fint, nemlig... :)

  Mvh

  Mia M
  www.fashionfairytales.dk

  SvarSlet
 4. Uh de støvler er da de fineste! Håber de passer de små fusser bedre ;-)

  SvarSlet
 5. Mia Maria: Tak for tippet, men jeg tror desværre, de er for store :-( Det er svært at sige, om de er ekstra store i størrelsen - jeg har nemlig så små fødder, at en str 36 altid er for stor. Det plejer at hjælpe med nogle indlæg, men jeg tror, det har noget med sko-typen at gøre og ikke så meget, at de er ekstra store i størrelsen - hvis det giver mening? ;-)

  Knus, Tine

  SvarSlet