torsdag den 12. januar 2012

Begejstring - og lidt flere London køb
Jeg er altså nødt til lige at udtrykke min begejstring: JAAAHJUBIIIHURAAAAA! I går morges afleverede jeg omsider projekt efter en meget lang nat uden søvn (på nær en time på et af universitetets borde). Jeg kan ikke sætte ord på, hvor glad og lettet jeg er. Nu mangler jeg 'bare' eksamen på torsdag, og så er der ikke længe til, jeg tager til New Zealand i tre uger. Ja, jeg er en glad pige...

Ovenfor kan I se lidt flere af de ting, jeg havde med hjem fra London; en blazer fra Topshop, en skjorte fra Sister Jane i Topshop samt en sweater fra Urban Outfitters Vintage. Jeg er især meget glad for guld-sweateren, og jeg har egentlig lidt fortrudt, jeg havde hapset flere ting i Urban Outfitters' vintage afdeling.

2 kommentarer:

 1. HURRA og TILLYKKE og ih hvor jeg kender det! Krydser fingre for at eksamen går godt og GOD TUR til New Zealand - der er jo rimelig fantastisk. Gid det var mig der skulle afsted (igen).

  KH Regitze.

  SvarSlet
 2. HURRA - har lige sat mig med eksamensprojekt, der skal afleveres mandag morgen, og forsvares onsdag - kan SÅ meget følge dig ;-)

  Og lækre lækre køb, elsker Topshop blazeren !

  /Linda

  SvarSlet