Inspireret af 'The Healthy Foodie' lavede jeg forleden disse muffins med protein og kirsebær. De er perfekte som sund snack eller pre-trænings måltid, og så smager de skønt.
Jeg brugte 70 g hvedemel, 30 g grovvalsede havregryn, 20 g fuldkorns hvedemel, 1 spsk kakaopulver, 2 spsk hørfrø, 1 1/2 scoop proteinpulver (jeg brugte noget med jordbærsmag), 4 tsk bagepulver, et lille drys salt, 1 1/2 banan, 6 æggevider, 80 skummetmælk, 150 g kirsebær uden sten samt ca. 35 g hakkede mandler.
De henholdsvis våde og tørre ingredienser blandes sammen i hver sin skål. Det tørre og det våde blandes sammen, og kirsebær og mandler tilsættes forsigtigt. Dejen fordeles i muffinforme og bages ved 180 grader i ca. 12 minutter.
The Healthy Foodie er helt genial, hun inspirerer også mig virkelig meget i køkkenet :)
SvarSlet